R.I.P






Noah Tran.
Jag kan inte beskriva saknaden, kan bara gråta när jag tänker på dej.
Du var den finaste personen jag kännt<3,
Du lämnade jorden kl 00.45 16/5-2010.
Vi lovade att aldrig släppa varandra, hoppas du har det bra uppe i himlen.
hälsa gud att han ska ta hand om min Noah<3

// Din Tess, Desirée Frykstedt

Hejhej ,

Hej bloggen. Ja vad ska man skriva?
Det finns inte så mycket att skriva om längre, för jag lever livet bara, tar en dag i taget.
Och jo jag har ju resefeber!:O  kan inte sitta still långa stunder och massa sånt, måste kolla så passet ligger kvar och pengarna och så, Och om någon har missat det ska jag till polen på måndag, alltså 5 dagar kvar:!

Dagen<3



Ja denna dagen blev bäst!

först skolan, okej det var rätt kul(Y)
'' NEJ DET LUTAR NEJ DET LUTAR! '' Ah det är bara några som fattar;) haha

Sen efterskolan blev det hem och städa lite och fick en utskällning för jag hade handlat över 600 på typ 2 veckor och mamma å pappa tyckte att jag skulle ha det på färjan te polen, så jag blev sur och gick från matbordet och då fick jag utegångsförbud?!? hhahahha störda är de!

Men de somnade i soffan ett tag,  så jag stack till norrstrand och va med Carro, vi stack upp till svinbäcksberget och satt där å snacka och försökte få dit folk men nej nej här är alla tråkiga;)
Sedan gick vi in till henne och drack cola å spelade snabb å smart eller något sånt(Y)
Efter det gick vi ut med Bella hennes hund och så gick vi upp för en kulle och sen rullade vi ner! hahah det var fett kul Bella jagade oss hahah XD sen satte vi oss å gunga(Y) sen så ringde mamma och frågade var jag var vid halv 10 typXD haha, kom hem vid 10 och då sa ingen av de någonting?! hahah,

Aja fett värd kväll iallafal, Älskar dig Caroline Larsson<3

Hejhej

Ah hej igen :D

Nu är det såhär att de 4 senaste dagarna har jag vart med martin,albin och så har typ de varat annat folk oxå, men mest de. och vi har haft as kul. ah och jag börjar må mycket bättre nu:)
Och så kommer oscar hem från sjukhuset imorgon om han har tur(Y) han var med om en cykelolycka å skadade nacken. iallafal har jag saknat honom.

Hejdå<3

Hejhej,

Nu är dte såhär att jag vet att jag är dålig att uppdatera bloggen, jag vet inte vad jag ska skriva lixom så ibland så tar jag några dagar uppehåll sen skriver jag allt i ett inlägg lixom:)

Fest:D



Ja, efter en lyckad kväll/natt så blir det stökigt:D
Haha iallafal så har vi haft mktmkt kul,



RSS 2.0