<3

I wanna hold you close
Under the rain
I wanna kiss your smile
And feel the pain
I know what's beautiful
Looking at you
In a world of lies
You are the truth

And baby
Everytime you touch me
I become a hero
I'll make you safe
No matter where you are
And bring you
Everything you ask for
Nothing is above me
I'm shining like a candle in the dark
When you tell me that you love me

Gråt.

Att få gråta ut ibland är bra, Nu ska jag tillbaka starkare än någonsin.. Jag ska köra mitt eget race och skita i vad ni säger om hur jag ska göra. jag ska hitta min väg.. Det jag tycker är bäst för mig.

Jag ska fokusera framåt nu och göra allt rätt för mig och visa min kärlek att jag ska gifta mig med honom någon gång i livet!

Nästa tåg.

Jag vill ta nästa tåg till älsklingen.. han är på sjukhuset och är inlagd tills imorgon, det gör verkligen ont att inte vara hos honom.. Jag behöver honom mer än allt just nu.. Men han ska komma hit imorgon när han har blivit utskriven från sjukhuset.. då ska vi gå på hockey med felicia, jag hoppas att han hinner hit. Annars får pappa hämta han på station så är han hemma när jag kommer hem. <3

Söndag!

Idag är det söndag, denna dagen har vart helt upp och ner.. jag vaknade och trodde klockan var halv 10 men den var halv 9 eftersom man ställde om klockan..
Började städa rummet..

Sen efter att jag hade gjort det så kom det ett tungt besked. Men det är inget jag skriver ut här..
Låg i sängen resten av dagen och bara grät och tänkte..
På kvällen åkte jag ner till stan för att möta upp Niklas och prata lite, det blev en milkshake på mc också.. Det var kul att träffa honom!! HAHA.

Sen nu väntar jag på att få prata med älsklingen, som kommer hit imorgon.. dock senare än förväntat men han kommer iallafal <3

Lördag

Denna lördagen är åt helvete, jag hatar den, har inte gjort ett skit idag. bara luggit i sängen och gäst.. Usch, har inte haft ork att ta reda på stöket i mitt rum ens.. Vill bara ha älsklingen här jag behöver honom mest av allt nu.. imorgon tar jag tag i rummet och bär ut hemmabion som slutat funka och ska möblera och stor städa.

Fredag

Nu har jag gått på lov, och njuter av fredagen. dock saknar jag Anton men han kommer på måndag. Ser på xfaktor och myser i sängen med ljus och massa godis och cola! Jag skulle egentligen på halloween fest men jag sa nej i sista sekund för att jag ville prata med hjärtat sen för vi kan inte prata på hela helgen typ.. bara smsa lite gran..


Jag älskar dig, det gör jag verkligen ska du veta.. jag vill bara flytta ner nu, för våran skull.. allt skulle funka så mycket bättre då <3

Nya tag

Nu har jag haft det jobbigt ett bra tag, nu är det slut på det, nu är det slut på det. Jag och min kärlek fortsätter och vi ska kämpa, för oss.. <3

Jag har inget mer att säga - Caj Karlsson

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=HvwYDxqSwfs&feature=endscreen Jag har verkligen inget mer å säga..

Avdelning 10


http://www.youtube.com/watch?v=SIrp_lHCUUQ&feature=relmfu

Låten får mig att tänka på dig, det var du som fick mig att lyssna på Caj Karlsson!
 
Jag älskar dig oavsett vad som händer<3

Höstlovet!

Längtar som bara den till höstlovet, ska få träffa min kärlek då, det var 3 veckor sen nu.. saknar honom sjukt mycket. ska spendera hela lovet med honom! Vi ska gå på fotboll och hockey och bara mysa! åh vad jag vill ha höstlov!

Jag ska kämpa för att glömma dig, du är inte värd att va kompis med mig.

Att du kunde göra så mot mig, efter 2  år tillsammans! Jag fattar verkligen inte hur man kan sjunka så lågt.. Nu bevisade du vad jag betyde för dig.. Nu ska jag göra allt för att glömma dig, jag vill inte ens se dig mer. FAN I HELVETE! Du har alltid varit en del av mig, även när du gjorde slut..  nu är du inget! Det kommer bli svårt att glömma.. men jag klarar det tack vare vänner och en pojkvänn som ÄLSKAR mig som stöttar mig. 


Du är glädjen i mitt liv

 
Det är du som får mig att le älskling, det är du som får mig att se ljus i mitt liv, du hjälper mig så fort jag får motgångar. Att det tog 7 år för oss att fatta att vi skulle vara tillsammans. Det är så, det är meningen. du och jag livet ut. Det går inte att beskriva min kärlek till dig sötnos, Jag hoppas att du kan förstå att jag älskar dig oavsett vad som händer. Jag är verkligen inte den perfekta flickvännen, men jag är så glad över att du vill dela ditt liv med mig. jag vill verkligen inte förlora den chansen som jag fick. Det är något av det största som har hänt mig hjärtat, Om 3 dagar firar vi 2 månader, tänk vad tiden har gått snabbt. Dessa 2 månader har vart helt underbara även om vi har haft motgångar men vi löser det tillsammans, För tillsammans är vi starka! Du och Jag, Anton. Kom ihåg det <3

Lördag kväll

Hej! jag kom hem idag från Caroline, kom på imorse att jag ska jobba imorgon kl 11..
När jag kom hem så städade jag lite grann i mitt rum
Pluggat, lämnat in 4 uppgifter och 1 ska jag redovisa på måndag!
Gått till konsum å skaffat en cola så jag klarar ensamheten under kvällen.
Tänt ljusen och mys belysningen och snart ska jag sätta på en film!
Senare blir det att prata med älsklingen. ÅH VAD JAG SAKNAR HONOM!!!

man har sina dåliga stunder..

mitt humör har gått upp och ner under denna vecka, det har hänt mest tråkiga saker men också roliga.
Jag har verkligen tagit ut min ilska på Anton som verkligen är fel gjort av mig, jag bad om förlåtelse idag till honom och hon tog emot den, vi pratade och nu känns det genast mycket bättre.. Jag längtar tills att jag får träffa honom igen, bara få ligga och krama och pussa på honom <3

Det är lätt att man tror att de ska funka..

Som det står i rubriken så är det väldigt lätt att tro, men jag ska sluta och tro tror jag, för det visar sig bara att allt är fel, jag vet inte om detta funkar faktiskt.. när vi inte ses så är det helt annorlunda, vi pratar knappt inte. men när vi väl ses så är det helt underbart, det är dom bästa stunderna i mitt liv...

Jag hoppas att det ändrar sig och blir bra igen, så vi kan leva ett liv tillsammans..

Hatar...

Jag hatar att få en förhoppning om något, sen blir det inte så.. Fan.!

Börja om!

Hej, om ni läste mitt natt inlägg så förstod ni nog att jag inte hade en bra kväll/natt.. jag har pratat med hjärtat idag och vi har pratat igenom det, och han är fortfarande min.. och kommer alltid att vara..
Även om det är sjukt jobbigt att bo långt ifrån varandra men vi klarar det ska du se:)
Idag har jag inte heller haft en sån bra dag, vart ledsen och deppig. velat sova hela dagen eftersom jag sov 1 timme inatt. men jag sov nu i 2 timmar på kvällen och nu är jag lite piggare och gladare, annars har jag typ sätt på 200000 filmer under helgen, jag får egentligen inte sitta vid datan eller se på tv eftersom hjärnan arbetar mycket då. Men vad tusan jag kan ju inte sitta å stirra in i väggen? Jäkla hjärnskakning!

Besviken..

Du gör mig besviken, jag sitter och väntar på att du ska komma hem och ringa och säga godnatt.. du VET att jag inte somnar om vi inte har pratat.. tankarna går väldigt mycket i huvudet nu.. Har det hänt något med dig? och varför kan du inte bara svara i telefonen, nu är klockan halv 3 på natten och senast jag hörde något var 22.47... Jag har ingen aning om hur du kommer hem, lr om du ens sover hemma.. nej jag vet ingenting, jag är 36 mil ifrån dig..

Jag hatar detta, jag kommer inte kunna sova innan du hör av dig, så snälla skicka ett sms iallafal å säg att du lever.

hjärnskakning(Y)

Hej, jag får egentligen inte sitta vid datorn eftersom jag har hjärnskakning, jag är en klant och lyckas med det mesta.. tänker inte en skriva hur jag lyckades...

Jag önskar att mitt hjärta kunde vara här hos mig.. Jag har så ont och det är han som får mig på bättre humör, jag saknar honom grymt mycket.

Aja nu ska jag lägga mig och vila. inte sova för det får jag inte... hejdå

Jag har inget mer att säga.

Jag har sagt mitt, som jag tycker, nu finns det inget mer att säga..

Jag har ett bra liv nu, och jag ska fortsätta det livet, ska inte lägga ner mer energi på dig.. Bättre att lägga ner energi på någon som visar att jag betyder något:)

kärlek är det finaste man kan ha.

Det finaste jag har det är dig, om jag mister dig så kommer jag mista allt jag har. Du betyder obeskrivligt mycket för mig, jag hoppas att du ser det. <3
 

ska jag eller inte?

Hej, Som det står i rubriken, ska jag, eller inte? det är den frågan som snurrar runt i huvudet på mig.. Jag vet inte.. Nu undrar ni säkert vad det handlar om..
Men det är så här, sista månaderna har jag insett att Karlstad är en jävla skit stad, jag vill inte bo kvar här. det är bara massa skit och rykten här.. Jag vill flytta neråt närmre min kärlek, och börja om mitt liv. starta om på nytt och glömma allt här.
Karlstad kommer alltid vara en del av mig, Men jag känner mig färdig här, och funderar på att hitta något eget där nere i landet.

Skit samma.

För han har svikit mig, bedragit mig,
han har lämnat, glömt och lurat mig
han har stulit mina korta glada dar
Han har lämnat mig i ensamhet

Skit'samma, man kan ju inte älska alla
Skit'samma om turen blev min vän
Skit'samma om varenda liten stjärna skulle falla
Skit'samma, han ringer aldrig mer igen

Han lämnade mig,  men nu lämnar jag honom, jag har startat upp mitt liv igen och jag känner att jag är värd bättre. Någon som vill ha mig som vänn!

Hej!

Hejsan! idag har det vart en kul dag i skolan faktiskt, tro det eller ej.. vi hade två lektioner och på ena lektionen, skapande verksamhet så sluta det med färgkrig, så alla hade färg i ansiktet.. Haha lite skoj! När jag kom in till stan träffade jag Caroline och va med henne en stund, sen åkte jag hem och åt och prata med pappa å hans kompis en sväng.. sen har jag kollar på tv hela dagen typ.. rätt skönt ändå.. nu skypar jag med älsklingen, Ska åka till honom imorgon <3

Hej!

Godkväll allt folk, ser att statistiken ökar för varje inlägg, grymt kul att se faktiskt..

Idag har jag vart i skolan det var helt okej idag faktiskt, jag orkade en hel dag.. jag är stolt!
Efter skolan åkte jag hem och åt, sen har jag bara slappat och kollat på tv. pluggat lite och pratat med älskling..

Nu blir det att krypa ner i sängen och skypa med hjärtat innan jag ska sova. Om jag inte pratar med honom på kvällen kan jag verkligen inte sova.. lite gulligt tycker jag (A)
RSS 2.0