Hjärtat,

Du får mig att känna mig älskad, du gör mina dagar så dom blir bra. när jag är ledsen eller arg så lugnar du ner mig och får mig må bättre, vid dig vid min sida kommer jag klara allt, skolan, alla problem som dyker upp. jag vet det. du har förtrollat mig älskling, jag kan aldrig sluta tänka på dig, du finns alltid med mig. Jag älskar hur du kramar mig, pussar mig och visar för alla hur du älskar mig.
Det gör ont att lämna dig varje gång, men jag gör det med ett leende på läpparna för jag vet att vi ses snart och att vi har haft det underbart under dagarna vi ses.
Detta är bara en liten del som jag kan förklara hur mycket jag älskar dig. Puss på dig mitt älskade hjärta <3

hejsan

godkväll, ett litet inlägg såhär på kvällen.. har det mysigt med pojkvännen här i falkenberg, helt underbart faktiskt, jag vill inte åka hem på söndag.. men men.. nu ska vi lägga oss och se på film och mysa. imorgon blir det en sväng till ullared!

godnatt.

tåg

Sitter på tåget mot falkenberg nu!
jag sitter på rätt tåg också vilket är ännu bättre, är ganska stolt att jag klara att åka ner helt själv!
nu vill jag bara va framme så jag kan få krama och pussa på älsklingen!

Färg i håret.

Hej hopp..

Idag så var jag i skolan för att prata med lärarna om varför jag aldrig är där.. men såklart så var just de lärarna borta idag.. bra!
Jag åkte hem och sov en stund eftersom jag var dödstrött, var med på en lektion sen orkade jag inte mer..

Nu har jag ätit, och har precis haft i hårfärg i huvudet, blir samma som förut, får hoppas det iallafal, jag köpte något billigt så jag vet inte riktigt hur detta blir men hoppas på det bästa.

när jag ska skölja ur håret ska jag passa på att ta en varm dusch och sedan ska jag packa lite tills imorgon när jag åker till älskling.<3

Sådär ja:)

Så! tågbiljetter fixat till Falkenberg, Sjukt skönt det ska bli att åka till Anton.. Första gången jag kommer träffa hans familj, jag är lite nervös inför det men det ska nog gå bra:) Är lite nervös inför tågresan också eftersom jag måste byta tåg i Göteborg men jag har ju 40 minuter på mig innan det tåget går, så jag hinner nog hitta:)

En annan sak som är lite tråkigt är att jag går på pencilin nu och 10 dagar framåt, streptokocker... Kan vara körtelfeber också har ej fått svar på det än, då får jag byta ut pencilinet till något annan medicin.
Jaja, nu får jag fokusera på att bli frisk och börja skolan igen.

Trött på allt

Trött på allt som händer. Jag går och lägger mig och sover ett tag.. får se om de blir skola imorgon, men det tror ja. måste börja någon gång igen..

Skriver av mig lite från dagens sämsta händelse.

Jag förstår inte varför du bryr dig om vad jag gör i mitt liv. du känner mig inte över huvudtaget, de ända du vet är att jag är din killes ex. det är det ända.. sen nu för jag tyckte det var jobbigt att du bevakade min bilddagbok så blockera jag dig för att inte starta något. men idag fick jag ett meddelande på facebook av just dig, och där förstördes min dag.. jag visste inte vad jag skulle säga, göra. jag gick ut ur kyrkan stod och skrek och skaka av ilska, ringde upp simon och ville prata med dig men du ville inte prata med mig.. Du vet verkligen ingenting om mig och Anton, inget varför han inte har ändrat.. och vad gör det om inte förhållandet syns på facebook? jag menar jag och anton vet ju att vi älskar varandra och bara för de inte står på fb så betyder det verkligen inte att vi inte gör de.. Och nej han skäms inte som du skrev.. han älskar mig, jag vet det.. och han skulle göra allt för att bevisa värden det..

Du sa att du inte lägger energi på såna som mig.. nej okej precis de du gjorde.
Men jag tänker inte lämna detta innan jag har fått snacka med dig IRL! och jag tänker bara prata..

Du fick mig att må dåligt, det värsta jag vet är när folk lägger sig i andras liv..



Fick iallafal säga hejdå till Anton innan han åkte. tur det annars skulle jag vara arg än.. du betyder älskling<3

Tack och hej!

Hockeykväll

Hej! Nu är det hockeykväll, Färjestad-Aik, kom igen nu GRÖN VIT! idag ska vi vinna! Stort Hjärta Hårt Arbete. Tillsammans vinner vi!

Efter hockeyn ska jag bädda ner mig och ringa Anton, idag har det varit en bra dag, har även skickat efter ett mail på en borden collie så det blir förhoppningsvis att hämta den i december då den är leveransklar.



På bilden ser ni mamman och pappan som ska få min lilla valp :)

Lördagskvällen.

Den spenderas med vänner, gamla vänner ska bli kul att spendera kvällen med dom, det var längesen vi gjorde något tillsammans, men det kommer inte bli samma''gäng'' som vi var. men de flesta iallafal.. Jaja, de ska dricka lite men jag ska vara nykter, eftersom jag går på medicin så kanske det inte är så bra att blanda med alkohol :P

Jaja det blir att komma hem ganska tidigt iallafal eftersom jag ska jobba imorgon och så ska jag prata med älsklingen ikväll:)

Idag jag jag bakat 111 bullar, vart på bror mins avslutning för paddlingen.. och även skypat med fina Anton:)<3

Hej!

Hej! Natten till idag har jag spenderat på akuten.. Skojj fast nej när det var min tur att undersökas så tog det ca 5 minuter bara, var där för att kolla upp min fot som gör otroligt ont och när jag kom hem från hockeyn så var den dubbelt så stor.. de linda den och skrev ut smärtstillande till mig.. Sen fick jag åka hem och försöka sova igen.. Min älskling är gullig och tänkte åka hit mitt inatten för att vara med mig på sjukhuset, men det är ändå 35 mil så det är lite långt att åka mitt i natten.. jaja nog om det..

Nu sitter jag i köket och kollar på när pappa och mamma spelar yatzy och smsar med finaste Anton.. Tack för ikväll :)

jag vill!

Jag vill flytta och börja om på nytt, någon annanstans lära känna nytt folk, skita i allt som har hänt här i Karlstad, alla falska människor som det finns här..
Men om jag flyttar så kommer jag sakna massa också vissa mycket och vissa mindre.

Jag trodde aldrig att jag skulle hitta kärleken igen, jag hade fel<3




hej svejs! 
som det står i rubriken så har jag gått och blivit kär igen.. Helt underbar känsla.. svävar på måln varje gång jag tänker att han är min.. Jag är lycklig med honom och han gör mig glad även om mitt liv är knas..  Men lite mer kan ni ju läsa på bilden. och de lär nog komma upp några texter som är till honom :)


Lite om mig nu för tiden då.. Jag går fortfarande i skolan, vet dock inte hur länge jag blir kvar men ska väll försöka att stanna så jag får ta studenten jag också.. Jag har tröttnat helt på Karlstad och vill bort här i från..  skulle vara skönt  att börja om allting och starta om på nytt :) jaja annars så händer det väll inte så mycket i mitt liv.. jag jobbar ju med konfimander fortfarande och längtar sjukt mycket till på torsdag för då börjar hockeyn!

Jag saknar min bästa vänn.. men ja folk säger att det kommer lösa sig och det hoppas jag också för du var min syster, min andra halva liksom.. en sån sak kan inte splittra på oss.. vi är för tajta för det.
 
Jaja nu får det räcka.. Vi får väl se när jag skriver nästa gång.. ska väll försöka en gång i månaden iallafal:)
RSS 2.0