dagen

dagen har vart helt okej. bästa var när mitt hjärta kom till mig när han hade slutat. så underbart men nu ska jag snart följa honom ner till stan.. men vi ses imorgon igen så det är bra.. hihi puss på honom:-)<3

12/12/12 <3

hejsan

hejsan, haft en mycket mysig natt med sötaste<3

Hej!

Hej! Denna dagen började sjukt dåligt, men nu är den bättre.. har träffat en person nu på eftermiddagen som räddade in dag!:D Kom hem och var utlåst för ingen var hemma trött blev jag då... Men nu väntar jag på mat och sen ska jag ta en sväng med hunden till affären och sen baka och vänta på att klockan ska bli 10!:D <3

Jag är lyckligar nu!

R.I.P Daniel Sotomayor

Jag kan inte förstå det.. Du var en av mina bästa vänners kompis, vilket gjort att vi har setts i olika tillfällen.. När jag fick höra att det var du så satt jag i skolan, jag ville inte bryta ihop. jag satt där och höll in tårarna.. det är hemskt att en sån här sak hände just dig.. Mina tankar går upp till dig. Men även dina nära och kära. Jag saknar dig redan, även om vi bara träffades några gånger, men vi har pratat en hel del..

Vila i frid Bästa Daniel!

....

Dagen idag har vart upp och ner. både bra och dålig... Har gjort det bästa ja kan för att vara glad idag men det var något som inte var med mig idag..

Alla har sina dåliga och bra dagar, detta va en av de dåliga. Jag hoppas att fredagen imorgon kan erbjuda bättre alternativ. Men det tror jag, eftersom imorgon ska jag träffa någon en liten stund!:D
Så blir det att äta kebab tallrik med värdens bästa vänn!

En bra dag!

Jag har haft en sjukt bra dag, Stor klump försvann bara! Tack för jag fick veta sanningen om dig! ÅH jävlar vad arg jag är på dig, men tänker inte ens lägga energi på det utan bara gå vidare och hitta en kille som verkligen talar sanning OCH INTE LJUGER OM CANCER!

Men tack vare att man fick veta allt så har jag mått bra idag i skolan, hatar egentligen måndagar och tisdagar men det var en kul och bra dag i skolan idag.! Taack för jag har underbara vänner och speciellt tack till Linnea!

PUSS!

Hehehehehe(A)

Tänk att en jävla fredag kväll kan förändra hur man mår.. Att gå ut och bara köra.. FYFAN VAD KUL DET VAR!! Men jäklar va gladare jag har varit efter fredagen.. Så underbart att va på benen igen!

Även om man går och tänker på de som hände innan så mår jag fan bra, Jag har insett att du bara var ett skämt! Du bara skojade med allt..
Du är vilsen och vet inte vad du vill längre.. LEV SINGEL ETT TAG GRABBEN, hitta inte en ny efter nån vecka!(Y)

HAHA

Hahaha jag hoppas att du har förstått att du miste mig helt nu. Allt du har sagt är en lögn.. bara några dagar sen du ville att de skulle bli bi igen, vi skulle lösa det MEN DU GÅR OCH BLIR TILLSAMMANS MED HENNE! HHAHAHA åh herre... trodde fan inte så om dig. men du bevisa med vem du var egentligen. Men tack, nu kan jag glömma dig och bara leva livet och skita i dig. HEJDÅ!

fest,utbildning och övernattning i kyrkan

igår så var det fest, jag och några kompisar drog till tempel och röjde där.. galet vare men så jävla nice! idag skulle jag upp för att vovven kom till oss idag, och att jag skulle på utbildingen bakfull som jag var... nu ligger jag i kyrkan och väntar på att barnen ska somna så jag också kan sova snart.. helt dödstrött är ja!

juste!! idag fick jag träffa ena kusinen ocksä för hon ska tydligen gå samma utbildning som mig! så jäkla coolt





RSS 2.0