Diet.

Hej! nu har jag och pappa brjat med diet, så vi får inte äta något socker allt, och denna vecka är det bara kött och någon sås/dipp som vi får äta till lunch/middag, till frukost är det yorghurt med 0.1% fetthalt och så ska man blanda in vetekli.. det är helt okej men kunde ha vart lite godare.. men men. Det var pappas kompis som hade börjat med detta, och man ser skilnad varje vecka! så nu måste jag fixa detta, och inte äte godis eller dricka cola eller något! måste bli smalare, bli av med allt fett innan sommarn!
nog om det.
Jag och simon har 20 månader på lördag.. vi har inte planerat något speciellt för jag ska till en kompis och ha lite skojj. tror inte han följer med men men.. vi ska nog hitta på något skojj nu på lovet:) och han vet att jag älskar honom även om vi har det jobbigt ibland..<3

Jag saknar dig.

Haft en mysig helg hemma hos älsklingen, det var behövligt efter en kämpig vecka med saknad.  nu sitter jag hemma hos pappa och tänker inte göra något mera än tvätta. imorgon blir det praktik och hem till mamma..

litet inlägg, men tycker att jag blir bättre och bättre, hoppas jag orkar längre denna gången då:)

...

Tänkte skriva lite om helgen. 
Fredag: den började med praktik det var skojj, efter den fick jag veta en väldigt hemsk sak, en av mina barndommskompisar har gått bort i cancer:(  så fredag blev väldigt lugn hemma hos min älskling och hand familj. Det var trevligt att vara där, fast lite jobbigt men det är mysigt där så de gick jätte bra.
Lördag: Då blev et 50 års kalas för Simons pappa, det var riktigt trevligt och mycigt, all släkt och vänner kom, tror vi var runt 30 stycken(Y) vi åt jätte god mat och hade tävlingar, skojj! Simon och jag körde hem de sista gästera vid 3 så vi var hemma igen runt 4 på natten, var lite jobbigt menmen:)

Söndag: Då låg alla hemma hos älskling och bara slappa, vi alla låg i soffan och tittade på film, jag somnade i älsklings knä men en filt runt mig, mysigt värre!
Idag: så var jag på praktiken på dagiset gomorrgonsol på södra råtorp här i karlstad, det är verkligen underbart roligt och mysigt att vara med alla 1-3 åringar. älskart! så himla söta.

Nog om helgen.

Imorgon så är det alla hjärtans dag, den tillbringas såklart men världens bästa! Hemma hos honom. vi får se vad vi hittar på. blir nog bara att vara hemma och ha mysigt med hans familj och så.  Jag tycker att alla hjärtans dag är viktigt för att visa den man älskar att man verkligen älskar den personen. det ska man göra varje dag men just denna dagen är riktigt mysigt!..

 Jag när jag var blond!


Uppdatering.

Hej mina läsare. om jag har några kvar. jag orkar verkligen inte ha kravet på mig att blogga så gör det bara när jag känner för det. hur som hälst kommer de lite info som har hänt på sista tiden och lite tankar och även två texter om två otroligt betydersefulla människor.


Jag vet inte vart jag ska börja. men jag har flyttat till Edvalla med min mamma och min bror, men bor även kvar hos pappa i stan. Det är typ jätte dött i edsvalla, men men jag överlever.  

sen så har jag ju en underbar pojkvänn som alltid finns vid min sida, han är verkligen värd mer än guld, jag älskar honom. det finns liksom inget ord som beskriver min kärlek till honom, jag har själv inte förstått att jag har honom kvar hos mig, inte efter allt jag har svikit med. Men sammtidigt tror jag att jag har hjälpt honom också. Det är många som inte förstår hur det har hållt i 19 månader, många som är förvånade. för alla mina kompisar som kände mig innan jag hittade simon vet hur jag var när det gällde killar, jag bytte kille hela tiden , liksom bara lekte runt. Men nu har jag hittad min prins som är rätt för mig. Han hjälper mig i vått och tort! vad de än gäller, även om vi har bråkat så har han alltid ändå funnits där. Han är bara så himla älskad av mig. vi har gott igenom väldigt mycket tillsammans, både tråkiga,roliga,mysiga,glada stunder. Vi har haft det jobbigt nu på sista tiden men när vi fick veta att det inte var något  så blev det en stor lättnad, Det har hänt 2 gånger innan och nu en 3e.. hur som hälst simon så älskar jag dig det vet du, och jag kommer alltid att älska dig! <3

Och jag vill även skriva lite om min kompis noah som jag har berrätat om. jag saknar honom enormt mycket faktiskt. även om jag kanske inte visar det, men han är alltid med mig, i mina tankar. Jag saknar att han skriver till mig, jag sitter och väntar på att han ska logga in på msn eller ringa mig även om jag vet att han inte kommer göra det. jag vill att han ska vara vid liv, vill prata med honom som jag gjorde förr. du är väldigt mycket saknad vännen
. R.i.p Noah Tran

Älskling och jag på öland den 1 oktober<3
Noah <3
RSS 2.0